dimecres, 25 de gener del 2017

BANC DE SANG I TEIXITS

VISITA AL BANC DE SANG I TEIXITS

El passat dia 24 de gener els alumnes de 4t d‘ ESO  que imparteixen la matèria de Biologia junt amb les professores  Sílvia Puyuelo i Inma García vam visitar les instal·lacions del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.
El Banc de Sang i Teixits és una empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que té com a missió garantir l’abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya, essent el centre de referència en immunologia diagnostica i de desenvolupament de teràpies avançades.
En la nostra visita vam poder visitar els laboratoris on fraccionen els components de la sang per a l’elaboració de productes sanguinis. Ens van explicar com fan les analítiques necessàries per tal d’assegurar la qualitat dels productes sanguinis. També vam poder visitar el banc de llet materna i el banc de teixits.
El Banc de Sang i Teixits és un centre amb esperit de servei, obert i pròxim a la societat, basat en el coneixement amb una cultura estimulant i un gran equip humà i professional.

       Sílvia Puyuelo